Un mort i un ferit greu en un accident aquest divendres a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un accident múltiple a l'AP-7 entre un camió, tres turismes i una moto ha provocat aquest divendres al vespre un mort i un ferit molt greu i ha obligat a tallar el trànsit durant mitja hora en els dos sentits de la marxa. La col·lisió ha tingut lloc a l'alçada del quilòmetre 151, al terme municipal de Sant Cugat, tocant a Cerdanyola.

La incidència ha estat detectada a l'AP-7 a les 19:10 en sentit sud, i a les 19:12 s'ha tallat també la circulació en sentit nord. En sentit sud, la col·lisió ha afectat des del quilòmetre 146 i fins al 151, i en sentit nord del quilòmetre 151 al 155.

L'accident s'hauria produït quan una moto ha col·lisionat contra un cotxe i un camió. L'acompanyant de la moto ha sortit disparat fins a l'altre costat de l'AP-7, on l'haurien atropellat i ha resultat mort. El conductor de la moto està ferit molt greu.

La col·lisió ha obligat a tallar el trànsit durant mitja hora en els dos sentits de la marxa. A dos quarts de nou, s'ha obert totalment el trànsit.

A l'accident, hi han acudit quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre de Bombers i Emergències Mèdiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.