L'àrea de Comerç es trasllada al número 2 del carrer de la Creu


  • Comparteix:

L'àrea de Comerç de l'Ajuntament es traslladarà, en els propers dies, a les dependències municipals situades al número 2 del carrer de la Creu. D'aquesta manera, es volen millorar les oficines destinades a aquesta àrea i especialment, l'atenció als ciutadans. A partir d'avui i fins el proper dia 29, el servei d'aquesta àrea no estarà operatiu. La previsió és obrir les noves dependències al públic el dia 3 d'abril.

La voluntat d'aquest trasllat és racionalitzar i readaptar els espais municipals de la ciutat amb l'objectiu de millorar la feina dels propis treballadors de l'àrea però, sobretot, de donar una millor atenció al públic. Així ho ha assegurat el tècnic de Comerç, Josep Maria Heredia.

Josep Maria Heredia

Hi ha una voluntat de millorar l'atenció al públic, especialment el servei d'atenció al Consumidor. Les actuals oficines són antigues i el servei que és dóna no es prou correcte, i ara ho volem millorar


Les noves instal·lacions també van acompanyades d'una voluntat d'ampliar el servei. De fet, ja hi ha un tècnic destinat a l'atenció als comerciants i a l'assessorament sobre la normativa vigent en temes com els horaris comercials o l'etiquetatge, entre d'altres.

D'altra banda, el fort increment de consultes que ha registrat en els darrers anys el Servei Municipal d'Atenció al Consumidor, l'OMIC; també ha comportat la incorporació d'una nova persona. Segons ha explicat Heredia, un cop acabi la formació necessària, aquesta persona podrà afegir-se a les tasques d'atenció al públic i, fins i tot, potser es podrà ampliar l'horari d'atenció del servei.

Josep Maria Heredia

Des del 2001 hi ha hagut un increment molt elevat de les consultes i per això es reforça el servei amb una persona que s'haurà de formar. Quan hagi acabat aquesta formació, intentarem ampliar l'horari d'atenció al públic


El trasllat de l'àrea de Comerç comportarà que aquest departament no estigui operatiu des d'avui mateix i fins el proper dia 29. L'objectiu és obrir les noves dependències al públic el proper 3 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.