El PSC acusa Recoder de 'falta d'ambició' per aconseguir la ubicació del nou hospital


  • Comparteix:

El PSC acusa l'alcalde de 'falta d'ambició' per aconseguir que l'hospital de referència es construeixi a Sant Cugat. Els socialistes neguen que existeixi una decisió política per ubicar el centre mèdic a Rubí tal com ha denunciat Lluís Recoder aquesta setmana

Abans de conèixer la situació final de l'hospital, el PSC ha assegurat que l'Ajuntament de Rubí ha lluitat per aconseguir la construcció del centre mèdic a diferència de Sant Cugat. Els socialistes remarquen que el consistori veí ha ofert tres terrenys diferents, dos dels quals són de titularitat municipal, mentre que Sant Cugat n'ha ofert un i propietat de l'INCASOL.

Salvador Gausa és portaveu del PSC.

Salvador Gausa

L'Ajuntament de Rubí ha ofert tres terrenys per lluitar per la ubicació de l'hospital, mentre que Sant Cugat només n'ha ofert un.


El PSC ha negat que existeixi una decisió política per ubicar el nou hospital a Rubí tal com ha afirmat Recoder aquesta setmana. Els socialistes demanen a l'alcalde que faci denúncies amb claredat si té constància d'aquest tracte de favor cap a la ciutat veïna. Segons els socialistes, les paraules de Recoder són 'lamentacions' i 'victimistes'.

Escoltem Salvador Gausa.

Salvador Gausa

S té coses a denunciar, demanem a l'alcalde que ho faci amb claredat i contundència.


Els socialistes subratllen que l'actual govern català dóna resposta a les necessitats sanitàries de la comarca amb el nou hospital. Segons el PSC, els executius de CiU van ser incapaços de solucionar els dèficits mèdics de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.