Un sopar tradicional marroquí, principal novetat de l'edició de La Nit més Jove d'aquest març


  • Comparteix:

Un sopar tradicional marroquí és la principal novetat de l'edició de març de La Nit més Jove. El programa d'oci nocturn alternatiu per al jovent també inclou un concert de hip-hop, un torneig de futbol sala nocturn i una sessió de cinema. Les activitats tindran lloc el divendres 31 de març.

En aquesta edició de La Nit més Jove, els joves podran assistir a l'Ateneu a un sopar tradicional marroquí. Durant aquesta activitat, es parlarà sobre diversos aspectes del país nord-africà. Més tard, es projectaran les pel·lícules 'El manual del anarquista' i 'El club de la lucha'.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, valora el sopar tradicional marroquí.

Toni Ramon

Amb el sopar, volem introduir una sensibilització respecte la multiculturalitat i la diversitat.


A la zona esportiva de la Rambla del Celler, s'hi organitzarà un torneig de futbol sala nocturn i un taller de dansa hip-hop.

A partir de les 11 de la nit, els Jardins del Monestir acolliran un concert de hip-hop a càrrec del grup Flowresta Greencats

La programació també inclou un campionat de Play Station a l’Ateneu Santcugatenc i una sessió de jocs per Internet al Punt Òmnia de les Planes.

Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Amb l'activitat a les Planes, pretenme fer arribar La Nit més Jove als territoris allunyats del nucli urbà.


Totes les activitats de La Nit més Jove s’adrecen als nois i noies del municipi que tinguin, com a mínim, 14 anys i són gratuïtes. Tots els joves poden fer arribar les seves propostes als correus electrònics: joves@ateneu.org i joventut@santcugat.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.