L'hospital públic de referència es construirà definitivament a Rubí segons afirma la seva alcaldessa


  • Comparteix:

Carme Garcia ho ha anunciat aquest dimecres al matí

Carme Garcia ho ha anunciat aquest dimecres al matí

L'hospital públic de referència per a Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal s'ubicarà definitivament a Rubí, al barri de Ca n'Oriol. Ho ha anunciat aquest matí l'alcaldessa d’aquesta ciutat, Carme Garcia. Garcia ha qualificat d'excuses de 'mal pagador' les declaracions de Lluís Recoder, en què afirmava que existia una intenció política d'ubicar el centre a la localitat veïna.

Finalment un dels tres emplaçaments oferts per l’Ajuntament de Rubí ha estat l’escollit per ubicar el futur hospital públic que donarà servei als veïns de Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí. Es tracta d'un terreny municipal, de 2'7 hectàrees, situat entre Can Sant Joan i el barri de Ca n'Oriol, a 800 metres de l’avinguda de l’Estatut i a tocar de la Interpolar.

El projecte executiu podria estar enllestit durant aquest any, al 2007 començarien les obres i l’hospital seria una realitat per al 2010, segons la conselleria de Salut.

En la roda de premsa, l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha negat que hagi existit una intencionalitat política en la ubicació del centre, tal com ha afirmat Lluís Recoder aquesta setmana.

Carme Garcia

No m'agrada parlar malament de la resta d'alcaldes. Crec que les paraules són excusa del mal pagador.


Diumenge passat, l'alcalde de Sant Cugat va assegurar que hi havia una decisió política perquè el futur hospital de referència de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal s'ubiqués a Rubí. Recoder va remarcar que a data de diumenge cap membre de la conselleria de Salut li havia comunicat personalment la ubicació del centre.

Ràdio Sant Cugat va avançar la setmana passada que el centre hospitalari es construiria a Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.