La Generalitat no ha decidit la ubicació de l'hospital, segons Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha buscat una nova proposta d'ubicació a petició del departament de Salut

L'Ajuntament ha buscat una nova proposta d'ubicació a petició del departament de Salut

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, assegura des del departament de Salut no els han comunicat oficialment que s'hagi pres una decisió definitiva sobre l'emplaçament del futur hospital de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Tomàs afirma que, pel contrari, des del govern català els han assegurat que no hi ha res tancat i els han demanat una nova proposta d'emplaçament a la nostra ciutat.

Després que l'alcaldessa de Rubí hagi anunciat aquest dimecres que el futur hospital de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal s'ubicarà al barri de Ca n'Oriol de Rubí, el regidor de Sanitat de Sant Cugat, Enric Tomàs, assegura que des del departament de Salut els hi han dit que encara no hi ha una decisió presa i que continuen treballant en aquesta qüestió.

De fet, el regidor ha afegit que durant una reunió mantinguda aquest dimarts amb representants de CatSalut, des del govern català han demanat a l'Ajuntament de la nostra ciutat que presenti una nova proposta de terrenys per ubicar aquest equipament.

Enric Tomàs

Aquest dimarts vam estar parlant amb ells i ens van comentar que encara no hi ha cap decisió presa i que podíem seguir treballant sobre el terreny


Enric Tomàs ha reiterat que per l'Ajuntament de Sant Cugat el més important és que el futur hospital estigui situat en uns terrenys ben connectats per mitjà de transport públic amb les 3 poblacions.

El regidor també ha sortit al pas de les declaracions del PSC, que ha acusat l'equip de govern municipal de 'falta d'ambició' en aquest tema, afirmant que es tracta d'unes declaracions de 'desafortunades i errònies'. Segons el titular de Sanitat, l'Ajuntament ha proposat el terreny que els semblava millor i, un cop els han demanat una nova proposta, han estudiat un altre emplaçament alternatiu.

Enric Tomàs

Crec que són unes declaracions totalment desafortunades i errònies. Ningú pot discutir l'ambició de l'Ajuntament, en tot moment hem mostrat la predisposició, hem presentat la proposta a les altres ciutats i quan ens han demanat una altra proposta, ara la presentem


En aquest sentit, l'Ajuntament ha buscat una segona opció que també estigui propera a Rubí i que compti amb unes bones comunicacions per mitjà de transport públic.

Cal remarcar que, de moment, des del departament de Salut del govern català no han confirmat que hi hagi una decisió presa sobre quina serà la ubicació del futur hospital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.