Salut nega haver decidit la ubicació del centre sanitari, malgrat l'anunci de Carme Garcia


  • Comparteix:

El Servei Català de la Salut nega haver decidit la ubicació final del futur hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Aquesta posició contradiu la que ahir mostrava l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, que assegurava que l'hospital es faria a la seva ciutat. Des del departament de salut asseguren que encara estant estudiant les possibles ubicacions i que abans que acabi el mes faran pública la seva decisió.

Encara no hi ha una decisió presa sobre on s'ubicarà el futur hospital que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Així ho ha assegurat el director del sector del Vallès Occidental del Servei Català de la Salut, Joan Parellada, als micròfons de Ràdio Sant Cugat. Parellada s'ha remès a les paraules de la consellera de Salut, Marina Geli, que va assegurar que la decisió no es prendrà fins finals de mes.

Joan Parellada

Només puc dir que, com ja va anunciar la consellera la setmana passada, la decisió es prendrà a final de mes.


Aquestes paraules contrasten amb les que va pronunciar ahir l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, en les que assegurava que l'hospital es construiria a la seva ciutat. En aquest sentit, Parellada ha confirmat que si bé encara no s'ha decidit la ubicació, els terrenys de Rubí reuneixen les condicions necessàries per considerar-los 'molt bons' tècnicament.

Joan Parellada

L'ajuntament de Rubí ha posat a la disposició uns terrenys de més de 20 hectàrees, ben comunicats i que no tenen càrregues. Tècnicament parlant es tracta d'uns terrenys molt bons.


Tot i que Parellada hagi admès que els de Rubí estant molt ben posicionats, ha assegurat que aquests no són els únics terrenys que s'estan estudiant.

Recordem que l'Ajuntament de la nostra ciutat ha presentat una nova proposta de terreny després que des del departament de Salut se li demanés que busqués una alternativa al que originàriament s'havia presentat, propietat de l'Incasòl.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.