Foment admet els problemes de Correus i reitera la voluntat d'incorporar més empleats


  • Comparteix:

El ministeri de Foment certifica els problemes de Correus a Sant Cugat en una carta a l'alcalde. La subsecretària del ministeri reitera la voluntat d'incorporar més empleats a la plantilla per corregir les deficiències. Segons l'alcalde, l'ens postal es compromet a contractar set treballadors malgrat haver anunciat recentment la incorporació d'una desena.

Segons la subsecretaria de Foment, Maria Encarnación Vivanco, Correus ha constatat les mancances del servei a Sant Cugat. El repartiment i la distribució de cartes són els principals problemes del servei postal a la ciutat.

Tal com ja s'ha anunciat, la carta certifica que s'ha iniciat un estudi de redimensionament de plantilla per incrementar el nombre d'empleats. Foment també constata que s'ha reforçat el servei de distribució de dissabte. A més, s'amplia temporalment la unitat de repartiment quan el volum d'enviaments pot comprometre la regularitat de la distribució.

Finalment, el ministeri remarca que espera que les mesures preses puguin solucionar les mancances de l'operador postal públic.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, assegura que Correus es compromet a incorporar set treballadors malgrat haver anunciat recentment la incorporació d'una desena.

Lluís Recoder

Esperem que es prenguin mesures definitives per aconseguir un servei de Correus normalitzat.


La carta del ministeri és una resposta a l'escrit que Recoder va enviar a Foment per reclamar una millora del servei de Correus a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.