El Casal d'Avis de les Planes celebra amb un dinar el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

L'entitat va ser fundada fa una dècada per Manuel Centeno i Antonia Mohino

L'entitat va ser fundada fa una dècada per Manuel Centeno i Antonia Mohino

El Casal d'Avis de les Planes ha commemorat aquest dissabte el seu 10è aniversari amb un dinar per als seus socis, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, i una mica de ball a la tarda. El Racó de l'Amistat el van fundar el seu president Manuel Centeno i la seva dona Antonia Mohino per ajudar i unir els avis del barri, que des de fa tres anys tenen un local on reunir-se cada dia.

Finalment 84 dels gairebé 100 socis del Casal d'Avis de les Planes s'han reunit aquest dissabte al Restaurant 'El Merendero' la Font de les Planes per celebrar els 10 anys de l'entitat. L'acte, que ha estat presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, mossèn Pere i els fundadors i presidents del Casal, Manuel Centeno i Antonia Mohino, ha servit per remarcar la gran tasca feta per l'entitat durant aquests anys.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha volgut destacar la gran tasca dinamitzadora del Casal i els esforços dels seus socis per tirar endavant i aprendre cada dia més.

Lluís Recoder

Són gent que han tingut una vida molt difícil, que han lluitat molt, que no van poder anar a l'escola i amb moltes ganes d'apendre i progressar personalment ara que estan jubilats.


L'alcalde ha remarcat també la gran tasca dels seus fundadors i de mossèn Pere que van ajudar a tirar endavant el barri. Per commemorar aquest dia, l'alcalde ha lliurat a Antonia Mohino una rèplica d'un capitell del Monestir en miniatura per demostrar la proximitat de la ciutat amb aquest barri. Mohino, per la seva banda, s'ha mostrat molt satisfeta per poder celebrar aquesta data.

Antonia Mohino

Avui celebrem el desè aniversari i és molt maco poder arribar fins aquí, és una satisfacció molt gran.


El Racó de l'Amistat continua ajudant al seu centenar de socis i els seus membres ja estan plantejant les properes activitats per seguir amb la tasca d'aquests darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.