El nou president de l'Associació de Veïns del Monestir vol fer 'front comú' amb la resta d'entitats de la ciutat


  • Comparteix:

José Luis Sánchez ha substituït Jordi Molgó com a president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir. Sánchez es marca com a objectiu crear una plataforma d'associacions veïnals de tota la ciutat que faci 'front comú' en temes com la sanitat pública i la mobilitat. Pel que fa al barri del Monestir, el nou president de l'associació demana més equipaments per posar-lo al dia.

José Luis Sánchez ha estat escollit aquest diumenge per majoria absoluta nou president de la junta de l'Associació de Veïns del barri del Monestir. Sánchez, que ja era membre de l'anterior junta encapçalada per Jordi Molgó, ha anunciat que els principals objectius de la nova etapa consistiran en reclamar més equipaments per posar al dia el barri. José Luis Sánchez.

José Luis Sánchez

El barri ha crescut i no té moltes estructures que tenen els barris nous, com Coll Favà o el Parc Central.


El treball veïnal que vol engegar la nova junta s'organitzarà en tres grups de treball, centrats en la gent gran, les instal·lacions esportives i la mobilitat. A més, el nou president de l'associació, José Luis Sánchez, proposa crear una plataforma veïnal més àmplia a la ciutat per fer 'front comú' a determinats temes.

José Luis Sánchez

Volem reunir-nos amb les associacions veïnals i crear una plataforma per resoldre els problemes conjunts que afecten la ciutat, com la sanitat o la mobilitat.


Sánchez ha demanat també més atenció policial per frenar la inseguretat que, segons afirma, pateix el barri des de fa uns quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.