Els robatoris a cases es redueixen a la meitat durant el que portem de 2006


  • Comparteix:

La Policia Local reforça els efectius a les zones on s'han produït robatoris a comerços

La Policia Local reforça els efectius a les zones on s'han produït robatoris a comerços

Els robatoris a domicilis particulars s'han reduït prop d'un 50% durant els primers mesos d'aquest any 2006. La policia local ho atribueix a la detenció de 3 persones presumptament relacionades amb aquest tipus de delictes. D'altra banda, des d'aquest cos policial asseguren que han reforçat la vigilància a les zones on s'han produït robatoris a comerços, tot i assegurar que es tracta d'un problema puntual.

Coincidint amb la presentació de la memòria del 2005, l'Intendent en Cap de la Policia Local de Sant Cugat ha explicat que els robatoris a domicilis particulars han baixat prop d'un 50% durant els primers mesos d'aquest any.

Segons Moisés Simón, aquest fet podria estar relacionat amb la detenció, a finals de gener, de 3 persones que van ser sorpreses pels agents policials quan entraven a una casa.

Moisés Simón

Aquest fet podria ser conseqüència de la detenció el 21 de gener a les 4 de la matinada al carrer Villà, en un servei conjunt de la policia local i estatal, de 3 individus que havien entrat en un habitatge ocupat


D'altra banda, i davant la preocupació d'alguns comerciants pels diversos robatoris que s'han produït en els darrers mesos, Simón ha explicat que s'ha reforçat la vigilància en les zones on hi ha hagut més casos, tot i remarcar que el nivell de delinqüència a Sant Cugat continua sent força baix.

Moisés Simón

Nosaltres hem reforçat els efectius policials a les zones on hi ha hagut robatoris, tot i que són fets puntuals i poc nombrosos, comparat amb altres ciutats


Des de la Policia Local han assegurat també que continuen treballant per evitar la inseguretat ciutadana que està generant un grup de mitja dotzena de joves, i han recordat que conjuntament amb la policia estatal han demanat al jutjat de Rubí que es tingui en compte la situació i s'actuï.

Pel que fa a les investigacions sobre el presumpte autor o autora de l'atropellament que va acabar amb la vida d'una dona de 78 anys a finals d'any, Simón ha explicat que inicialment van detenir una persona però que no se la va poder relacionar amb el cas i va quedar en llibertat. De moment, la policia continua investigant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.