El meteoròleg Francesc Mauri desvetlla les veritats i mentides del canvi climàtic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El popular meteoròleg Francesc Mauri ha destacat la importància que tothom faci un esforç individual per tenir un món més sostenible i ha recordat que la mandra no ha d'impedir a la ciutadania fer aquests petits esforços tan necessaris. Mauri ha fet aquestes declaracions en el marc de la conferència organitzada per Club 60 de Caixa Terrassa i a la qual han assistit unes 350 persones.

Reciclar, reduir la velocitat del cotxe o triar millor la calefacció que tenim a casa són tres de les coses que tothom pot fer per millorar el futur mediambiental del nostre planeta. Aquests han estat alguns dels consells que el meteoròleg Francesc Mauri ha suggerit als assistents a la xerrada 'Canvi climàtic: veritats i mentides', que ha ofert Club 60 de Caixa Terrassa al Teatre-Auditori de la nostra ciutat.

Mauri, que ha recordat que Catalunya recicla actualment el 25% de les seves deixalles, ha enumerat el que ell anomena els 'tres granets de sorra' que tots podem seguir per convertir-nos en mediambientalment col·laboradors.

Francesc Mauri

1: el reciclatge, aprofitant millor els materials; 2: reduïr la velocitat amb el cotxe per tal de reduïr l'emissió de contaminants; i 3: fer una millor tria en l'àmbit de l'energia a casa. Tot plegat seria imprescindible.


El conegut meteoròleg ha explicat que els catalans sovint anem a remolc del que ens dicta el mercat, i que no ens fixem massa en coses importants que podem fer per estalviar energia i no contaminar tant. Amb tot, Mauri ha recalcat que la ciutadania no s'ha de quedar de braços creuats davant del problema mediambiental, i s'ha mostrat optimista de cara al futur.

Francesc Mauri

Sempre hi ha hagut canvis, i ara vénen molt ràpidament. Però no ens hem de quedar de braços creuats ni hem de tenir por de cara al futur mediambiental.


La propera xerrada organitzada per l'Obra Social de Caixa Terrassa tindrà lloc el proper dia 29 de maig a les nou del vespre, correrà a càrrec del psiquiatre Joan Corbella i portarà per títol 'La jubilació, una nova etapa de la vida'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.