Promusa diu que la compensació pel retard en l'entrega de pisos és 'inamovible' i que no es contempla en els contractes


Temes relacionats

Adjudicataris de Promusa rebutgen les compensacions econòmiques pel retard en l'entrega dels pisos (13/feb/08)

Retard en l'entrega de dues promocions d'habitatge públic ( 4/feb/08)


  • Comparteix:

Promusa respon als adjudicataris d'habitatge públic del carrer de Pere Ferrer i de l'avinguda de les Marines que la compensació econòmica pel retard en l'entrega dels pisos és 'inamovible'. L'empresa recorda als perjudicats que l'oferta de pagar un 6% d'interès anual per cada avançament no es contempla en el contracte i que es tracta d'un gest de bona voluntat de la promotora pública.

Segons Promusa, el contracte només contempla pagar un 6% d'interès anual pels avançaments del pagament del pis si es renuncia a la propietat i si ha expirat el període d'entrega del pis. Tot i això, l'empresa municipal ha ofert aquesta compensació perquè considera que és 'una obligació moral'.

Lluís Hosta és gerent de Promusa. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Hosta

Si tenim uns diners dels adjudicataris dipositats i no podem entregar els pisos, és just que entreguem els interessos que generen, però res més.


Hosta ha destacat que el retard en l'entrega dels pisos és responsabilitat de la constructora Bruesa. En aquest sentit, el gerent s'ha refermat en el compromís de negociar amb Bruesa compensacions econòmiques, ja recollides en el contracte, un cop acabada l'obra.

Segons Hosta, es vol negociar amb la constructora les penalitzacions econòmiques per no arribar als tribunals i endarrerir encara més l'entrega dels pisos.

Lluís Hosta

Cal negociar amb la constructora amb les penalitzacions com a carta a jugar per no judicialitzar així el tema i endarrerir l'entrega dels pisos.


Hosta ha afegit que veu amb bons ulls que el Síndic de Greuges local s'hagi convertit en l'interlocutor dels adjudicataris perquè es tracta de la seva obligació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.