La Coordinadora d'AMPA veu 'precipitada' la vaga del professorat


Temes relacionats

La vaga del professorat ha registrat un seguiment del 70% a Sant Cugat, segons el sindicat USTEC (14/feb/08)

El conseller d'Educació diu que la meitat del professorat s'ha desmarcat de la vaga (14/feb/08)

El seguiment majoritari de la vaga del professorat deixa buides la majoria d'aules (14/feb/08)


  • Comparteix:

La Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat considera que la vaga del professorat d'aquest dijous ha estat 'precipitada'. La presidenta de l'entitat, Patrícia Recolons, ha denunciat l'escassa d'informació que han rebut els pares sobre la protesta dels docents i ha demanat més diàleg entres totes les parts implicades.

La Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat assegura que les famílies de la ciutat han decidit no portar els fills a les escoles aquest dijous més alertats pels problemes d'atenció que podrien tenir els nens, per part del professorat, i no tant perquè se sumin a les protestes dels docents.

La presidenta de la coordinadora d'AMPA de Sant Cugat, Patrícia Recolons, ha assegurat a Cugat.cat que la vaga ha estat una decisió 'precipitada'.

Patrícia Recolons

Créiem que no estarien ben atesos. La majoria de pares no han portat als nens per això. Creiem que és massa precipitat.


Recolons ha afegit que les AMPA volen més diàleg. La presidenta de la Coordinadora d'AMPA creu que s'han de tenir en compte les opinions de tots els agents implicats.

Patrícia Recolons

Volem que hi hagi diàleg. Una escola pública de qualitat es fa comptant amb les opinions de tots els que estan implicats en l'educació.


En aquest sentit, Patrícia Recolons ha denunciat la poca informació que han tingut les famílies sobre la convocatòria de vaga, tant pel que fa al decret de serveis mínims com per la postura dels centres de demanar a última hora que els pares no portessin els nens a escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.