Treballadors de TVE recullen signatures en contra de la reducció de programació en català


  • Comparteix:

Les signatures es recullen a una pàgina electrònica

Les signatures es recullen a una pàgina electrònica

Els treballadors de la seu de TVE a Sant Cugat recullen signatures a la xarxa en contra de la reducció de la programació en català. Segons els responsables de la web, ja han rebut deu mil adhesions. A la pàgina TVESiEnCatalà.com, els empleats de l'emissora també donen a conèixer les seves mobilitzacions.

Els treballadors de TVE Catalunya també es mobilitzen a la xarxa. A la pàgina electrònica TVESiEnCatalà.com, els empleats han iniciat una recollida de signatures, que ja compta, segons els promotors, amb deu mil adhesions. En aquesta mateixa pàgina, també hi ha documents, articles i convocatòries de mobilitzacions.

A la web, també s'hi publiquen fotos de les mobilitzacions i vídeos relacionats amb les peticions dels treballadors de Sant Cugat. Les peticions se centren en el manteniment de la programació en català de TVE.

La pàgina també ofereix un vincle a la web de Ràdio 4 és viva, que reclama la persistència d'aquesta emissora en català propietat de l'estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.