Les jornades sobre salut mental de la gent gran s'han clausurat amb una valoració molt positiva dels organitzadors


  • Comparteix:

Prop de 50 persones s'han reunit aquest dissabte tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix per tancar les primeres Jornades sobre salut mental de la gent gran organitzades pel Casal d'Avis. Els organitzadors i els assistents d'aquestes jornades, que han durat dues setmanes, consideren que han estat tot un èxit.

El Casal d'Avis de Valldoreix ha organitzat durant dues setmanes les primeres Jornades sobre salut mental de la gent gran, que ha finalitzat aquest dissabte a la tarda. Aquesta és la primera vegada que el Casal d'Avis de Valldoreix organitza unes jornades dedicades a les malalties mentals i degeneratives. Tant els organitzadors de les jornades com els assistents i col·laboradors han afirmat que aquestes xerrades han estat tot un èxit.

Escoltem la valoració que fa la presidenta del Casal d'Avis, Isabel Castells.

Isabel Castells

Considero que ha anat molt bé. Al principi pensava que no vindria molta gent però al final hem mantingut una mitjana de 70 persones.


La clausura d'aquestes primeres Jornades ha comptat també amb la presència del regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que ha qualificat d'encert l'enfoc que s'ha donat a aquesta iniciativa.

Enric Tomàs

Parlar de malalties mentals no és fàcil. Tenim tabues, desconeixements, dubtes i ignorància que ens dificulta parlar obertament. I el plantejament com s'ha tractat ha estat un encert.


Enric Tomàs ha aprofitat per remarcar que l'Ajuntament de Sant Cugat està compromès a ajudar les associacions i entitats per conscienciar la societat sobre les malalties mentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.