La zona blava d'aparcament torna a ser de pagament


  • Comparteix:

Les zones blaves de la ciutat tornen a ser operatives, després del període de gratuïtat del mes d'agost. En un futur, l'Ajuntament plantejarà una reestructuració i reubicació dels espais de zona blava amb l'objectiu de convertir el centre urbà en una zona d'ús exclusiu pels vianants.

Avui la zona blava tornarà a tenir efecte entre els habitants. Durant un mes els ciutadans han pogut aparcar el seu vehicle sense pagar, tal i com es va fent des de l'aplicació de la zona blava a Sant Cugat, ara fa 4 anys.
Des del consistori, no es preveu cap ampliació dels espais de zona blava de la ciutat. El que si es preveu és una reestructuració i reubicació dels espais de zona blava existents. Xavier Amador, director de l'àmbit de la via pública, ens explica a què responen aquestes reformes en els espais d'aparcament limitat i de pagament:

Xavier Amador

Aquestes reformes pretenen que, a la llarga, el centre urbà de la ciutat sigui d'ús exclusiu per a Vianants.

Aquestes reformes pretenen que, a la llarga, el centre urbà de la ciutat sigui d'ús exclusiu per a vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.