Més de 1.300 signatures demanen mesures immediates per acabar amb les agressions a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Plataforma Ciutadana en Contra de les Agressions ha lliurat a l'alcalde més de 1.300 signatures demanant 'mesures immediates' per acabar amb les agressions i actes vandàlics que cometen un grup de joves de la ciutat. La plataforma reclama l'ajut de l'alcalde perquè els jutjats de Rubí i Terrassa i la fiscalia accelerin les causes judicials pendents contra alguns dels membres d'aquesta banda de violents.

La plataforma denuncia que els processos judicials s'acumulen des de fa anys als jutjats de Rubí i Terrassa, mentre continuen les intimidacions, agressions i robatoris d'aquest grup de violents, conegut de la policia. Un dels portaveus de la plataforma assegura que les més de 1.300 signatures recollides evidencien la preocupació ciutadana que provoca aquest tema i haurien de servir perquè la justícia agilitzi els tràmits per condemnar les agressions denunciades.

Portaveu plataforma

La recollida de signatures és un termòmetre de la preocupació ciutadana. El mateix alcalde ens va animar a fer-ho per tal que els jutjats i la fiscalia agilitzessin els judicis pendents.


Els responsables de la plataforma s'han reunit aquest dilluns amb l'alcalde, Lluís Recoder, el cap de la Policia Local, Moisés Simón, i el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon. Des de l'entitat s'han mostrat satisfets de la resposta de les autoritats municipals.

Portaveu plataforma

Hem observat una preocupació sincera. De fet, la policia local coneix bé aquests individus, perquè constantment els està detenint per destrosses o intimidacions.


Des de la Plataforma Ciutadana en Contra de les Agressions demanen una intervenció més eficaç en contra d'aquest grup violent per part del Cos Nacional de Policia. També reclamen més polítiques de prevenció i una actuació adequada dels Serveis Socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.