Mor un nadó santcugatenc de 4 mesos, víctima d'una parada cardiorespiratòria


  • Comparteix:

L'Hospital de Terrassa està pendent de l'autòpsia però els metges apunten que podria ser un cas de síndrome de mort súbita del lactant

L'Hospital de Terrassa està pendent de l'autòpsia però els metges apunten que podria ser un cas de síndrome de mort súbita del lactant

Un nadó d'uns quatre mesos d'edat ha mort aquest dimecres com a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria. Segons les informacions de la Policia Local, la criatura ha començat a presentar problemes respiratoris mentre estava a una ludoteca de la ciutat. Tot i que inicialment s'havia pensat que podria ser un cas d'asfíxia provocada pel pitet, fonts de l'Hospital de Terrassa han assegurat que el nadó no presentava símptomes clínics d'estrangulament i s'han decantat pel síndrome de mort súbita del lactant, tot i estar a l'espera de l'autòpsia.

Els fets s'han produït aquest dimecres al matí, quan el pare de l'infant l'ha portat a la ludoteca 'El Pomer', situada al passatge Diputació de la nostra ciutat, al barri del Monestir.

Segons ha informat la Policia Local, el nen, d'uns 4 mesos, ha arribat al centre, on l'han posat a dormir, i al cap d'una estona ha començat a presentar problemes respiratoris i símptomes d'asfíxia. Inicialment, s'ha plantejat la possibilitat que el nen s'hagués escanyat amb el seu propi pitet. Fonts de l'Hospital de Terrassa han afirmat, però, que el nadó no presentava senyals externs d'estrangulament i que, davant els símptomes inicials, tot apuntaria que es podria tractar d'un cas de mort súbita del lactant.

L'hospital està però a l'espera dels resultats de l'autòpsia per conèixer les causes definitives de la mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.