Els actes de l'Onze de Setembre començaran un dia abans amb un homenatge a Pau Casals


  • Comparteix:

Els actes de celebració de l'onze de setembre a Sant Cugat estaran vinculats aquest any a l'art. Les activitats començaran un dia abans amb un homenatge a Pau Casals i la inauguració del saló europeu de joves creadors al claustre del monestir. El mateix dia 11 es farà la tradicional ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova i es podrà gaudir de diferents actuacions a la plaça Barcelona.

La celebració de la Diada Nacional començarà un dia abans al nostre municipi. El claustre del monestir serà l'escenari d'un homenatge al músic Pau Casals a càrrec del professor de secundària Joan Descals. L'acte, que començarà a les 7 del vespre, inclourà l'actuació del cor infantil i juvenil Sant Cugat, que interpretarà el cant dels ocells. Una hora més tard, s'inaugurarà el Saló Europeu de Joves Creadors, que inclourà el lliurament del primer premi d'aquest certamen.
Les activitats del dia onze començaran a les 10 del matí amb l'ofrena institucional a la plaça Rafael Casanova. A les 12 del migdia, la plaça Barcelona acollirà l'actuació dels solistes de l'orquestra simfònica Sant Cugat i un parlament de l'alcalde. Per la tarda els castellers de Sant Cugat actuaran a la plaça Octavià a partir de les 6. A la plaça també s'hi farà una ballada de sardanes amb la cobla Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.