Els arqueòlegs analitzen ja els terrenys on es construirà el centre Ikea de Sant Cugat


Temes relacionats

L'Ajuntament de Rubí vol estudiar l'impacte de l'arribada d'Ikea a la ciutat (10/des/07)

L'arribada d'Ikea millorarà les connexions entre Sant Cugat i Rubí (31/jul/07)

Aprovat l'últim tràmit per construir un Ikea a Sant Cugat (27/jul/07)


  • Comparteix:

Un equip d'arqueòlegs ha començat els treballs previs per preparar els terrenys que acolliran el futur centre IKEA a Sant Cugat. Les feines, ordenades preceptivament per l'Institut Català del Sòl (Incasol), tenen com a objectiu pentinar la zona per comprovar si hi ha restes d'interès. La multinacional sueca preveu iniciar la construcció de l'establiment d'aquí a dos anys.

Les tasques per preparar els terrenys per a la construcció d'un centre IKEA a Sant Cugat han començat amb els estudis arqueològics previs. Una màquina dirigida per un equip d'arqueòlegs ha començat ja a llevar capes de terra de la zona per buscar restes que puguin ser d'interès.

Aquest és el primer pas preceptiu abans de construir l'establiment. La multinacional sueca de mobles assegura que l'inici de les obres de construcció del complex no està previst fins d'aquí a dos anys.

La implantació d'Ikea a la nostra ciutat, en uns terrenys de Can Sant Joan que limiten amb Rubí, anirà acompanyada de mesures per evitar l'impacte d'aquesta activitat sobre la mobilitat interna de Sant Cugat. Les mesures inclouen la creació d'accessos directes des de l'autopista i l'arranjament d'algunes vies que connecten Rubí i Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.