Elisenda Sales, de l'ETSAV, premiada amb el concurs nacional d'arquitectura ROC


  • Comparteix:

L'ETSAV està ubicada a la nostra ciutat

L'ETSAV està ubicada a la nostra ciutat

Una estudiant de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ha aconseguit el tercer premi ex aequo en el concurs nacional de projectes d'arquitectura en pedra natural ROC, que organitza l'empresa Reed Business Information. Elisenda Sales ha projectat una biblioteca al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

La companyia Reed Business Information, a través de les seves publicacions Roc Màquina, convoca anualment el concurs de projectes d'arquitectura en pedra natural amb l'objectiu de difondre el coneixement i l'ús de la pedra natural tant en l'exterior com en l'interior d'edificacions. Poden participar-hi tots els estudiants d'arquitectura dels dos últims cursos de totes les escoles d'arquitectura de l'Estat espanyol.

En aquesta 4a edició, el jurat ha atorgat el tercer premi ex aequo a Elisenda Sales, de l'Escola d'Arquitectura de la nostra ciutat, i a Héctor García-Diego, de l'Escola Superior Tècnica de Navarra. Els dos compartiran el premi, dotat en 1.500 euros. Sales, de 23 anys d'edat, ha dissenyat una biblioteca a Sarrià-Sant Gervasi que busca la connexió amb un parc públic urbà que està en un nivell superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.