El periòdic 'Ateneu' arriba al centenar d'edicions i vol continuar creixent


  • Comparteix:

El periòdic de les entitats 'Ateneu' ha publicat aquesta setmana el número 100, que ja es pot trobar a les seus de diversos col·lectius i espais públics de la ciutat. La publicació, que en quatre anys ha passat de 3.000 a 6.000 exemplars de tirada, es marca com a reptes de futur seguir creixent i donant veu als col·lectius culturals i socials santcugatencs.

El 15 de gener del 2004 va sortir al carrer el primer número de la publicació, amb quatre pàgines en blanc i negre i una tirada inicial de 3.000 exemplars. Ara arriba al centenar d'edicions amb 16 pàgines a tot color i una tirada de 6.000 exemplars, amb la intencio de seguir creixent.

El periòdic, de periodicitat quinzenal, va néixer amb l'objectiu de donar un espai a les entitats i col·lectius de la ciutat per difondre les seves activitats i propostes. Així ho ha destacat el seu responsable actual, Jordi Garrell.

Jordi Garrell

La publicació va néixer amb l'objectiu de donar un espai a tot el món associatiu i les entitats, i a la població que no té fàcil accés als mitjans.


La publicació incorporarà de manera progressiva alguns espais publicitaris que els permetin seguir creixent i oferir més continguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.