El Síndic es disculpa per entrar en qüestions polítiques amb les propostes per al bus de l'estació


Temes relacionats

L'àrea de Mobilitat recorda al Síndic que depèn dels tècnics municipals ubicar les parades d'autobús (13/feb/08)

El Síndic proposa tres ubicacions per al bus de l'estació que implicarien expropiacions (11/feb/08)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local demana disculpes per haver-se 'excedit' proposant tres ubicacions alternatives per a la parada d'autobús de la plaça Lluís Millet. Jaume Clavell reconeix que no li pertoca comentar aspectes de contingut polític que són competència dels àmbits de gestió de l'Ajuntament.

Després d'entrevistar-se amb l'adjunt del Síndic de Greuges de Catalunya, Matias Vives, Clavell assumeix la seva 'relliscada' i reconeix que es va extralimitar en les seves funcions quan va fer públiques, a Cugat.cat, ubicacions alternatives per a la parada de l'autobús de la plaça de l'estació. Per aquest motiu, el Síndic local ha demanat disculpes a l'equip de govern per entrar en qüestions polítiques.

Jaume Clavell

Jo pensava en el bé de la ciutat, però m'he excedit. Això no em pertoca, com em va fer saber la Sindicatura de Greuges de Catalunya.


Jaume Clavell ja ha fet arribar les seves disculpes a l'alcalde i a les responsables de Territori i Mobilitat, àrees municipals competents en aquest cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.