Els treballadors de RTVE, convocats a una vaga pel 7 de març


  • Comparteix:

Els treballadors de la seu de RTVE a Sant Cugat decidiran en assemblea aquest dilluns si secunden la vaga convocada per al 7 de març. El Comitè General d'Intercentres (CGI), el màxim òrgan de representació dels terballadors de RTVE, ha organitzat la convocatòria, coincidint amb el tancament de la campanya electoral.

El CGI ha anunciat aquest dijous la convocatòria d'una vaga de 24 hores dos dies abans dels comicis generals del proper 9 de març. A més, els treballadors de RTVE també estan cridats a una vaga parcial el proper dia 22 de febrer, precisament a l'inici de la campanya electoral. Aquesta aturada consistiria en quatre parades de dues hores cada una.

Els treballadors de la seu de Sant Cugat han convocat dues assemblees aquest dilluns, una a les onze del matí i una a les quatre de la tarda, per decidir si van a la vaga del 22 de febrer i del 7 de març.

L'objectiu de la convocatòria és denunciar 'l'incompliment' per part de la Corporació de compromisos firmats l'any passat que fan referència a les vacants de places en l'estructura territorial, als compromisos de producció pròpia i a la pujada salarial pactada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.