L'IES Arnau Cadell informarà els pares amb un missatge al mòbil si els seus fills falten a classe


  • Comparteix:

L'IES Arnau Cadell començarà a aplicar a partir de la setmana vinent un sistema de control electrònic d'assistència dels seus alumnes. Els professors registraran les incidències i faltes dels estudiants en una agenda electrònica i n'informaran els pares que ho sol·licitin amb un missatge al telèfon mòbil.

L'AMPA i el claustre de professors del centre van arribar a un acord al començament de curs per tal d'aplicar un sistema de control electrònic de les incidències. Durant els últims tres mesos, els docents s'han familiaritzat amb el sistema i han començat a fer servir unes agendes electròniques que els serviran per anotar les absències. Amb aquest sistema, els professors podran informar els pares d'immediat, i no fins a dues setmanes més tard com passava fins ara.

Ho ha explicat a Cugat.cat la directora de l'institut, Maria Valls.

Maria Valls

Serveix per evitar que passi temps fins que es coneix la situació. Ara es podran demanar explicacions d'immediat.


Els pares de l'IES podran sol·licitar el servei fins el proper dimecres. A partir d'aleshores, els pares rebran un missatge de text al mòbil cada vegada que els seus fills faltin a classe o participin en algun incident a l'aula.

El president de l'AMPA de l'IES Arnau Cadell, Andrés Arhenhaus, ha remarcat que aquesta és una bona manera de portar un control del que passa als centres.

Andrés Erhenhaus

No és fàcil decidir quan s'avisa i per tant hem arribat a un acord per avisar, al final del dia, de faltes d'assistència i incidències greus.


El sistema s'aplicarà aquest curs en període de proves. Els costos els assumirà l'AMPA del centre, tot i que no descarten cobrar una quota si prospera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.