L'Ajuntament preveu rehabilitar un espai municipal de La Floresta per atendre joves d'entre 6 i 12 anys


  • Comparteix:

L'Ajuntament rehabilitarà un espai municipal a la Floresta per instal·lar-hi un centre d'atenció als infants que completarà les activitats ofertes pel Centre Cívic de Can Llobet. Aquest nou projecte socioeducatiu oferirà activitats per a nens d'entre 6 i 12 anys, amb l'objectiu d'atendre i tractar els seus problemes.

L'Ajuntament adequarà l'espai, que es troba entre l'escola bressol 'La Mimosa' i la piscina de la Floresta, a tocar del Centre Cívic, per atendre uns 25 menors que hi podran fer diverses activitats.

Aquest centre, que consisteix en una planta baixa de gairebé 185 metres quadrats, disposarà de sales de jocs, estudi, i espais per fer tallers i d'altres activitats. El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha volgut destacar que el centre servirà per completar el projecte que ja fa temps que duen a terme.

Enric Tomàs

És un projecte socio-educatiu que ja fa temps que tenim i es tracta de donar un servei més dins del centre cívic de Can Llobet


Les noves dependències de l'espai, que atendrà nens i adolescents des dels 6 fins als 12 anys, constaran de cuina, bany i serveis per als pares. L'obra, que ha estat adjudicada a Constructores de Montcada, parteix amb un pressupost de poc més de 220.000 euros. Està previst que les obres acabin aquest any 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.