Àngels Solé defensa la importància d'educar en valors durant la VI Trobada de la Xarxa Mediterrània d'Educació


  • Comparteix:

La necessitat d'incidir en valors com el respecte i la convivència des de l'educació ha estat l'eix central de la VI Trobada de la Xarxa Mediterrània d'Educació en Valors, que s'ha celebrat a Sabadell. Durant la jornada, la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha destacat la tasca del Projecte Educatiu de Ciutat i la importància de sustentar aquests valors en uns principis ideològics.

Sota el títol 'Els regidors i regidores parlen del compromís polític amb l'educació en valors', la tinenta d'alcalde d'Educació ha participat en aquesta VI Trobada amb regidors d'altres municipis com Donostia, Gandia, Sabadell, Girona i Barcelona.

La jornada ha servit per presentar diferents experiències municipals per tal de potenciar l'educació en valors, com per exemple el Projecte Educatiu de Ciutat que, des de fa anys, impulsa l'Ajuntament de Sant Cugat.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde d'Educació ha remarcat la voluntat del consistori d'afrontar el repte de la convivència en una ciutat que ha crescut molt en els darrers anys, assegurant que a través del Projecte Educatiu de Ciutat i altres programes que es treballen transversalment des de diferents àrees 's'aprèn a conviure'.

La titular d'Educació ha subratllat també la importància de sustentar aquesta educació en valors en uns principis ideològics, que en el cas de Sant Cugat es centrarien en els valors d'identitat, qualitat de vida i participació ciutadana.

Altres valors destacats per la resta de ponents han estat la pau i el respecte a les víctimes del terrorisme i de la violència, en el cas de Donosti, o el respecte a uns hàbits mínims de la ciutadania a favor de la convivència entre persones i cultures diferents, pel que fa a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.