Només el 23% del gossos considerats perillosos tenen llicència municipal


  • Comparteix:

Només un 23 per cent dels gossos considerats potencialment perillosos i censats a l'Ajuntament han cursat la llicència municipal obligatòria. Segons dades municipals, tan sols trenta dels 130 propietaris de gossos han demanat la llicència municipal dins els període obert fins el 30 de juny per demanar aquest permís.

Cal recordar que els propietaris d'animals que hagin tingut algun episodi de violència o bé pertanyin a races com ara pitbulls, dog argentí o rotwailer, estan obligats a demanar aquest permís municipal.
L'obligatorietat de cursar la llicència es desprèn del Reial Decret del març d'aquest any. D'altra banda, el consitori segueix insistint en les recomenacions de cara a la tinença responsable dels gossos de companyia. Així, es recomana identificar el gos mitjançant el xip, contractar una assegurança de responsabilitat civil i censar-lo a través del telèfon 010 de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.