Veïns de Mira-sol adverteixen que la decisió sobre el cobriment de la riera encara està pendent


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol adverteix que encara no hi ha una decisió presa sobre el cobriment d'un tram del torrent de Mira-sol, en contra del que afirma l'equip de govern. Des de l'entitat recorden, a més, que l'Agència Catalana de l'Aigua no ha aixecat totalment la suspensió cautelar que afectava la construcció de dos cases a tocar de la riera, ja que l'ens de la Generalitat manté la prohibició d'edificar a menys de 5 metres del torrent.

Un grup de veïns d'aquesta zona de Mira-sol assegura que l'Agència Catalana de l'Aigua els ha confirmat que encara no hi ha cap decisió presa sobre el cobriment del torrent en el tram comprès entre els carrers Sant Albert i Equador, malgrat que s'han mantingut converses en aquest sentit amb l'Ajuntament. En contra del que assegura l'equip de govern en un comunicat, un dels portaveus de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Jaume Massanés, diu que el projecte definitiu continua pendent.

Jaume Massanés

L'ACA diu que encara no hi ha una decisió definitiva sobre si es farà el cobriment o es deixarà a l'aire lliure. Demanem un compromís a l'Ajuntament perquè després el manteniment es faci de manera regular.


D'altra banda, des de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol recorden que l'ACA no ha aixecat completament la suspensió que pesava sobre la construcció de dues vivendes a tocar de la riera. Jaume Massanés adverteix que continua vigent la prohibició de construir a menys de 5 metres de la riera.

Jaume Massanés

L'ACA no ha autoritzat la continuïtat de les obres al 100%. Poden continuar a tot arreu excepte dins dels 5 metres de servitud, a l'espera que es decideixi si la riera es tapa o es deixa a l'aire lliure.


Massanés afirma que els veïns de la zona no tenen una opinió tècnica sobre la millor solució per acabar amb el risc d'inundació de la riera i el problema de l'estancament de l'aigua. Des de l'associació diuen que arranjar la riera per deixar-la a l'aire lliure minimitzaria el perill que es desbordés, però facilitaria la proliferació del 'mosquit tigre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.