L'Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran arriba al cinquè aniversari amb prop de 500 socis


  • Comparteix:

El periodista Vicenç Villatoro, la cantant Núria Feliu i el psicòleg Francesc Rovira seran alguns dels conferenciants del tercer trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, que comença el 20 d'abril. L'entitat compleix enguany els cinc anys d'història amb prop de 500 socis i espera mantenir la línia ascendent.

Una conferència a La Unió a càrrec de l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro donarà el tret de sortida, el proper dia 20, al tercer trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària. La cantant Núria Feliu i el psicòleg Francesc Rovira seran altres dels ponents convidats. La història contemporània, la ciència ficció, la medicina i l'acció social són alguns dels temes que centraran, enguany, la quinzena d'activitats incloses dins la programació.

Una programació que arriba marcada per la celebració del cinquè aniversari de l'Aula. El sotpresident de l'entitat, Josep Daniel, destaca el creixement de socis que ha viscut l'entitat en aquests anys, fins arribar als prop de 500 actuals.

Josep Daniel

Tenim 593 socis. El 5è any, tenir aquesta quantitat significa una progressió sistemàtica que ens omple de satisfacció.


Els responsables de l'Aula calculen que entre el 6 i el 8% de la població santcugatenca major de 55 anys participa a les activitats de l'entitat.

La programació d'aquest tercer trimestre inclou també una conferència al Jardí Botànic de Barcelona i dues visites d'extensió cultural, al Palau de la Música i a Reus. L'acte de cloenda del curs 2005-2006 es farà el 6 de juny al Teatre-Auditori i serà obert a tothom. Consistirà en una conferència del divulgador musical Joan Vives, seguida d'un recital d'àries d'òpera i sarsuela, tot plegat a un preu de 6 euros.

Josep Daniel afirma que els responsables de l'Aula esperen amb molta il·lusió aquest acte.

Josep Daniel

És un acte en què posem, cada any, molta il·lusió. És un acte obert a la societat civil santcugatenca.


Els responsables de l'Aula d'Extensió Universitària reclamen, una vegada més, un espai més ampli per poder desenvolupar les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.