El Barça torna a ser el protagonista a les mones de Pasqua


  • Comparteix:

Els jugadors del Barça, amb Ronaldinho, Puyol i Eto'o al capdavant, tornen a ser les principals figures que decoren les mones de Pàsqua d'aquest any, per sobre dels personatges clàssics de Disney que encara es mantenen. Molts padrins i padrines ja han comprat les mones pels seus fillols, en un any en què els preus no han experimentat un augment massa considerable.

Els pastissers de Sant Cugat han fet una aposta segura aquest any i han omplert els seus aparadors de Ronaldihos i de Puyols. Els personatges de tota la vida, com el ratolí Mickey o els Simpsons, continuen sent força demanats, però la bona temporada dels jugadors de Frank Rijkaard ha pintat de blaugrana les mones de la canalla, que no deixen de ser les principals protagonistes d'aquestes dates.

Jaume Sàbat, propietari de la pastisseria Sàbat, explica que aquest any ha fet figuretes de quasi tota la plantilla, però sobretot del capità Puyol.

Jaume Sàbat

Aquest any he fet en Víctor Valdés, en Ronaldinho, en Larsson, i sobretot en Puyol. Enguany el Barça continua sent el protagonista.


Per la seva banda, Josep Maria Roura, propietari de la pastisseria Roura, assegura que tot i que l'actualitat sempre marca una certa tendència, els clàssics no moren mai.

Josep Maria Roura

Jo crec que cada dos o tres anys l'actualitat et va marcant unes pautes que marquen l'el·lecció dels clients. Però els clàssics de fa molts anys no es deixen mai de vendre.


Mentre que alguns compradors han adquirit les mones amb una certa antelació, d'altres s'ho han pres amb més calma. La majoria de les figures de xocolata es mantenen al mateix preu, entre 30 i 50 euros les més senzilles, i el preu del pastís de mona es situa aquest any en 32 euros el quilo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.