L'APEC expressa el seu suport a Ràdio 4 i als serveis territorials de RTVE a Catalunya


  • Comparteix:

L'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) ha expressat aquest dimarts el seu suport a Ràdio 4 i als serveis territorials de RTVE a Catalunya, exigint que la nova llei sobre RTVE reculli durant la seva tramitació al Senat les esmenes que farien possible el manteniment de l'estructura de l'ens públic a Catalunya, 'molt especialment de Ràdio 4'.

L'APEC també reclama que es garanteixi que 'la producció de programes i informatius continuarà essent pública i no privada'.

Aquest col·lectiu confia que la tramitació de la nova llei a les dues cambres legislatives espanyoles serveixi per definir 'quins són els objectius de servei públic per als pròxims nou anys'. També demana que un cop fixats aquests objectius es faci un pla d'empresa que 'garanteixi a la ciutadania el millor servei públic dels canals i emissores de RTVE a Catalunya, a costos adequats, amb els millors professionals i amb unes justes condicions de treball'.

El pla de reestructuració de RTVE presentat per la SEPI podria comportar la retallada de prop d'un 40% de la plantilla de l'ens a tot l'estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.