El cicle 'Salut i Dona' i el programa Ciutat Conciliadora, propostes del Pla d'Igualtat entre homes i dones


  • Comparteix:

Les xerrades 'Salut i Dona' comencen aquest dijous, a les 19:30 a la Casa de Cultura

Les xerrades 'Salut i Dona' comencen aquest dijous, a les 19:30 a la Casa de Cultura

Una xerrada sobre incontinència urinària dóna, aquesta tarda, el tret de sortida a la segona edició del cicle de conferències 'Dona i Salut' que organitza l'Ajuntament. La iniciativa s'emmarca dins el Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones que, durant aquest any 2006, contempla actuacions com el programa Ciutat Conciliadora per millorar la compatibilització de les vides privada i laboral o la recuperació de la història de les dones de Sant Cugat a partir de les fotografies.

'Que no se t’escapi. La incontinència urinària té remei'. Amb aquest títol, l'especialista Mònica Folgarolas, obrirà a dos quarts de vuit del vespre, la segona edició del cicle 'Salut i Dona', a la Casa de Cultura.

El programa, organitzat per l'Ajuntament, es completarà amb xerrades sobre els hàbits posturals i l'alimentació saludable i s'emmarca dins el Pla per a la Igualtat entre homes i dones que ha aprovat aquest any el ple de l'Ajuntament.

Així ho ha explicat la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, que ha remarcat que era important recuperar aquesta iniciativa per seguir informant a les dones sobre qüestions que afecten la seva salut.

Marta Subirà

Cal seguir informant sobre qüestions que afecten la salut de les dones.


Altres actuacions previstes per aquest any 2006 dins el Pla per a la Igualtat passen pel programa Ciutat Conciliadora, que té l'objectiu d'ajudar a conciliar la vida laboral i familiar. En aquest sentit, hi ha previst fer una jornada que porti per títol 'Temps per treballar, temps per viure' i presentar, en un futur, un conjunt de propostes com a ciutat conciliadora. Marta Subirà.

Marta Subirà

Ara estem treballant amb mesures més concretes per compatibilitzar la vida laboral i privada.


Pel que queda d'any, el pla també impulsarà la recollida de records i fotografies de dones grans dels casals de la ciutat amb l'objectiu de recuperar la història de les dones de Sant Cugat. A més, també hi ha prevista la creació d'una bossa de recursos pedagògics sobre igualtat d'oportunitats i violència de gènere per a entitats d'educació en el lleure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.