La trobada de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya comença amb diagnòstic positiu del sector


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació remarcar l'aposta que fa l'Ajuntament cap a una productora de continguts audiovisuals

La regidora de Comunicació remarcar l'aposta que fa l'Ajuntament cap a una productora de continguts audiovisuals

Les ràdios locals de Catalunya estan ja consolidades i tenen un espai propi. Així ho ha assegurat el president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Manel Ramon, durant l'acte d'inauguració de la trobada que aquest col·lectiu celebra aquest divendres a la nostra ciutat. Ramon ha afegit que el repte de futur és millorar i aprofitar les oportunitats que donen les noves tecnologies, afegint que el repte de l'era digital queda encara una mica lluny per al sector radiofònic local.

La regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Marta Subirà, i el president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Manel Ramon, han donat el tret de sortida a aquesta trobada, destacant la importància de jornades com aquesta que permeten conèixer les inquietuds i necessitats de les emissores locals del nostre país.

Manel Ramon ha aprofitat també per parlar dels reptes que afronta aquesta sector, a les portes de l'era digital, tot i que ha assegurat que aquesta no és una qüestió que preocupi tant dins el sector de la ràdio, ja que encara queda relativament lluny. El president de la federació sí que ha apuntat que en els darrers anys aquestes emissores han fet un important salt endavant, consolidant-se i trobant el seu lloc, i que ara l'objectiu és continuar millorant aprofitant totes les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

Manel Ramon

Estem molt bé tècnicament, ens podem comprar a qualsevol altre tipus ràdios, a la majoria professionalment s'ha avançat molt i també s'han anat solucionant temes que eren fonamentals. Ara és una ràdio consolidada, que té el seu lloc i ara el que hem de fer és millorar


De la seva banda, la regidora de Comunicació i Societat de la Informació, ha assegurat que és un 'orgull' que aquesta jornada es celebri a la nostra ciutat, coincidint amb els actes d'inauguració de la nova seu de Ràdio Sant Cugat. Subirà ha volgut remarcar que aquesta emissora sempre ha intentat anar per endavant i que ara afronta el nou repte de crear una productora de continguts audiovisuals.

Marta Subirà

Ràdio sant Cugat sempre s'ha caracteritzat per anar una mica al capdavant d'aquests temes. Fa anys que emet 20 hores en català, que fa una programació pròpia i no forma part de cap xarxa d'altres emissores, i ara amb les noves instal·lacions estem preparats per fer front als reptes


Recordem que la productora de continguts audiovisuals inclou l'actual freqüència analògica de ràdio (91.5 FM), una futura freqüència digital també de ràdio, l'elaboració de continguts televisius per a Televisió de Sant Cugat i per a la futura TDT del Vallès Sud i de tot el Vallès, i un diari electrònic i un servei de notícies per internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.