Un mercat medieval o la cercavila solidària, principals propostes de Sant Jordi als districtes


  • Comparteix:

Els districtes de Sant Cugat s'han sumat un any més als actes en motiu de la festivitat de Sant Jordi. Un mercat medieval, el lliurament dels premis de narrativa o un dinar popular, entre d'altres, han estat els actes centrals a la Floresta. A les Planes, la protagonista ha estat la cercavila solidària, i a Mira-sol, la celebració s'ha centrat en un dinar de germanor i un espectacle musical.

Les activitats de Sant Jordi han començat enguany a la Floresta amb una nova iniciativa; un mercat medieval on tothom qui s'hi ha acostat ha pogut trobar tota mena de productes d'elaboració artesana des de formatges, passant per roba feta a mà, bisuteria fins a les tradicionals roses de Sant Jordi. Des de l'organització, Maribel Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta malgrat que les previsions de mal temps per a dissabte han fet tirar enrere alguns dels comerciants que hi volien participar.

Maribel Martínez

Esperàvem més gent però amb les previsions meteorològiques la gent s'ha espantat. Podem trobar formatges, roba, una carpa medieval, en definitiva, molta participació.


L'altre plat fort de la jornada ha estat el lliurament dels premis del tercer concurs de narrativa. Els primers premis de cada categoria han recaigut enguany en Arnau Jovell en infantil, Julia Maria en juvenil i Guadalupe Sales en categoria d'adults.

Un dinar popular, la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi i una cercavila completen les activitats d'enguany per als florestants.

De la seva banda, i quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del mig dia, els planencs i planenques han pogut gaudir de la cercavila solidària que s'ha passejat pels carrers del districtes en motiu de la diada de Sant Jordi. Una cercavila que busca principalment recollir material escolar que posteriorment s'enviarà a un país del tercer món. Ho explica des de la comissió de festes de les Planes, Begoña Parareda.

Begoña Parareda

És un drac fet pels nens que es passeja per els acrrers recollint material escolar per un país necessitat.


Uns actes que han continuat amb una sessió d'animació a càrrec de Jaume Barri. A més el districte de les Planes també ha comptat a la plaça de la Creu d'en Blau de les tradicionals parades de roses i llibres.

Pel que fa al districte de Mira-sol, la celebració s'ha centrat en un dinar de germanor i un espectacle musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.