Ciutadans d'Alba visiten Sant Cugat durant la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Una delegació de la ciutat italiana d'Alba ha visitat aquest cap de setmana la nostra ciutat per conèixer d'aprop com se celebra la diada de Sant Jordi a Sant Cugat. Els visitants han participat als actes culturals de la festa del llibre i la rosa i han fet un recorregut comentat pel Museu de Sant Cugat. Amb intercanvis d'aquest tipus, la ciutat piemontesa i Sant Cugat continuen avançant cap a un futur agermanament.

Un grup de ciutadans d'Alba -entre membres de la coral de la ciutat, treballadors municipals i acompanyants- han visitat durant tot el cap de setmana de Sant Jordi la nostra ciutat. Els visitants, convidats per la coral de 1975 del Club Muntanyenc i l'Ajuntament, han estat rebuts oficialment al consistori per la corporació municipal aquest diumenge al matí, dia que han dedicat a conèixer com Sant Cugat celebra la diada de Sant Jordi.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt content amb aquesta visita i ha afirmat que aquest tipus d'intercanvis són el pas previ a un futur agermanament.

Lluís Recoder

Tenim una delegació nombrosa de gent d'Alba i aquestes activitats estan fent el pas previ d'agermanament. Cada cop hi ha una unió més estreta entre els dos municipis.


Inicialment, la intenció era que la Coral d'Alba oferís un concert a la nostra ciutat, però això no ha estat possible perquè part dels integrants del cor italià no han pogut viatjar. De tota manera, la visita s'ha mantingut, per tal de donar continuïtat a l'intercanvi d'experiències entre la societat civil de Sant Cugat i la ciutat d'Alba. Aquest tipus d'intercanvi d'experiències entre la societat civil de Sant Cugat i la ciutat piemontesa són molt necessàries per tal d'enfortir el camí cap a un futur agermanament entre tots dos municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.