'L'Església del Mar', el llibre més venut a Sant Cugat


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'apropen a la plaça Octavià

Milers de santcugatencs s'apropen a la plaça Octavià

'L'Església del Mar' de l'advocat Ildefonso Falcones ha estat el llibre més venut a Sant Cugat durant la diada de Sant Jordi. Les obres de Sandro Rossell, Eduardo Mendoza i Carme Riera acaparen bona part de les vendes restants.

La majoria de botiguers ha destacat la venda de diumenge ja que tot i que dissabte ja estaven a la plaça, la venda més forta s'ha donat durant la diada de Sant Jordi. Els llibres més venuts han estat 'L'Església del Mar' d'Ildefonso Falcones, 'Mauricio las elecciones primarias' d'Eduardo Mendoza, 'Benvingut al món real' de Sandro Rosell, 'L'estiu de l'anglès' de Carme Riera, entre d'altres.

Un dels botiguers de la llibreria Paideia, Àlex Pla, ha destacat la millora de les parades a la Plaça Octavià.

Àlex Pla

El dia més fort ha estat avui perquè la gent segueix la tradició i el dia de Sant Jordi és el dia més fort. Es nota que cada vegada hi ha més gent a Sant Cugt i dir que la plaça ha millorat molt.


També els venedors de roses han afirmat que la venda ha variat segons l'hora. A primera hora del matí no hi ha hagut molta venda, però al migdia s'ha animat molt la cosa. Escoltem la venedora de roses, Sílvia López.

Sílvia López

Aquest matí hem començat d'hora però no hi havia ningú fins el migdia.


Mentre els adults han comprat tota mena de títols des de novel·les policíaques fins a temes de personatges televisius, els més menuts s'han destacat enguany per les 'Cròniques de Narnia'. Després de l'èxit del film, els llibres amb posterior versió cinematogràfica han estat els més demanats pels nens.

Escoltem valoracions de santcugatencs.

santcugatencs que visiten les parades

Si que seguim la tradició. Cada any fem la volta per les parades i triem.


La plaça d'Octavià ha concentrat la major part de punts de venda de llibres i roses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.