Milers santcugatencs participen a la Diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han omplert carrers i places de la ciutat durant la Diada de Sant Jordi. Les parades de llibres i roses han compartit protagonisme aquest cap de setmana amb activitats culturals per a a adults i infants.

Milers de santcugatencs s'han apropat a les parades de llibres i roses aquest cap de setmana a la ciutat. Els punts de venda s'han instal·lat dissabte i diumenge aprofitant que la diada ha caigut en cap de setmana. La plaça d'Octavià ha concentrat el nombre més elevat de parades de tot Sant Cugat.

L'alcalde Lluís Recoder ha valorat positivament la Diada de Sant Jordi.

Lluís Recoder

Cada any per Sant Jordi sento una satisfacció veient com aquesta plaça és la gran plaça del poble. Dies com aquest s es demostra que Sant Cugat ho disfruta. Avui és un dia molt especial i maco.


Les activitats culturals han completat el programa d'activitats per a la diada. Un recital de poesia, una visita guiada a la Biennal d'Art i un taller d'escritura medieval han acompanyat la venda de llibres i roses. Les places de la ciutat també han acollit aquest cap de setmana espectacles infantils.

Escoltem valoracions de diversos santcugatencs que han sortit el carrer.

Santcugatencs

La diada bé, en família. Cada any és molt maco/He descobert aquesta festa i ens agrada/Molt bé, perquè al ser diumenge molts s'han quedat aquí/He passejat i he comprat molt. Molt bé.


Una ballada de sardanes a càrrerc de la cobla Principal del Llobregat ha tancat els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.