Més de 1.500 persones i 35 entitats visiten Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

35 entitats i més de 1.500 persones visiten Ràdio Sant Cugat en la inauguració de les instal·lacions de l'emissora. Els treballadors d'aquest mitjà s'han encarregat d'explicar les característiques del nou local als assistents. Els participants també han conegut el projecte per convertir Ràdio Sant Cugat en una productora de continguts multimèdia.

35 associacions locals i prop de 1.500 persones han visitat les noves instal·lacions de l'emissora en unes jornades de portes obertes. La plantilla de Ràdio de Sant Cugat ha explicat als assistents les característiques del local en visites guiades. Òmnium Cultural, la Fundació Sant Cugat, el Centro Popular Andaluz i Amics de la Unesco són algunes de les associacions que han participat en les jornades de portes obertes.

Els visitants també han conegut el projecte que permetrà a Ràdio Sant Cugat oferir productes comunicatius per a ràdio, televisió i Internet.

L'emissora municipal ha ofert aquest cap de setmana una programació especial per retransmetre els actes d'inauguració de les instal·lacions de l'emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.