La Policia localitza a Sant Cugat una dona i el seu fill segrestats aquest matí del seu domicili a Matadepera


  • Comparteix:

Vista aèria del carrer on van ser trobats els segrestats

Vista aèria del carrer on van ser trobats els segrestats

Una patrulla de la Policia Local de Sant Cugat ha localitzat aquest migdia al Passeig de Torreblanca, al costat del mercat municipal, una dona de 25 anys i el seu fill de cinc, segrestats a les 7 del matí al seu domicili a Matadepera. Segons la Guardia Civil de Matadepera, els autors del segrest haurien estat quatre homes armats amb pistoles i que encara no han estat destinguts. El mòbil inicial sembla ser el robatori.

Els fets haurien començat cap a les 7 del matí, quan, segons fonts de la investigació, 4 individus armats amb pistoles han entrat al domicili familiar, a Matadepera, on a més de la mare i el nen, hi havia el company sentimental de la dona i un jardiner. En no trobar la caixa forta, els segrestadors han agafat les targetes de crèdit i s'han endut la dona i el fill, amenaçant de matar-los si no podien treure diners amb les targetes. Els segrestadors també s'han endut 2 cotxes de la marca Mercedes, propietat de la família.

Hores després, cap a les dotze del migdia, un agent de barri de la policia local ha sentit sorolls provinents de l'interior d'un vehicle estacionat al Passeig Torre Blanca. Els agents policials han procedit a obrir el portamaletes del cotxe on han trobat la mare i el nen, lligats i amordaçats.

Els veïns de la zona han explicat que el cotxe portava ja una bona estona estacionat allà però la majoria han afirmat no haver sentit res. Escoltem Mar Estevez, del gabinet psicològic Dix, ubicat al mateix carrer.

Mar Estevez

No hem sentit crits ni res, però al cap de 20 minuts d'entrar i sortir del local, ha començat a arribar policia i policia i no ens han deixat veure qui sortia del portamaletes però pel que deien, estaven bé


Fonts de la policia local han apuntat que tant la dona com el nen han estat traslladats al CAP però que es trobaven en bon estat.

Agents de la Policia Local han localitat un segon vehicle dels segrestadors a Cerdanyola. De moment, les investigacions continuen a càrrec de la Guardia Civil de Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.