La segona vaga de metges comença sense incidències a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una tercera part dels professionals garanteixen serveis mínims als consultoris i per cobrir les emergències mèdiques

Una tercera part dels professionals garanteixen serveis mínims als consultoris i per cobrir les emergències mèdiques

La vaga de metges ha començat sense incidències destacables als centres sanitaris públics de la nostra ciutat. Els CAPs i els consultoris apliquen els serveis mínims, que inclouen una tercera part dels professionals, i garanteixen l'atenció a totes les emergències mèdiques. El sindicat Metges de Catalunya manté la convocatòria de vaga fins aquest dijous.

La primera jornada de vaga s'ha seguint amb tranquil·litat als centres d'assistència primària i consultoris de Sant Cugat, que estan complint els serveis mínims decretats pel departament de Treball. Una tercera part dels metges i els pediatres estan cobrint les necessitats assistencials. El director del CAP de Valldoreix, Jordi Jiménez, assegura que la població està col·laborant amb les reivindicacions dels facultatius i remarca que no s'han produït incidències.

Jordi Jiménez

Tornem a agrair la col·laboració de la població, que està fent un ús adequat del servei. Només ve gent que realment ho necessita i això ens fa sentir recolzats.


El sindicat Metges de Catalunya manté la convocatòria de vaga fins dijous, i preveu tornar a fer dos dies d'aturada la setmana vinent. El col·lectiu continua decebut amb la conselleria de Salut, que no accepta crear un òrgan de decisió permanent, vinculant i exclusiu per als metges, una proposta que la Generalitat considera inviable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.