Les formacions polítiques locals destaquen la modernització i la pluralitat de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Tots els partits polítics remarquen l'aposta per la renovació tecnològica de Ràdio Sant Cugat i la seva pluralitat. Així ho han apuntat els portaveus de les diferents formacions en el marc dels actes d'inauguració dels nous locals de l'emissora i coincidint amb la presentació de la nova productora de continguts audiovisuals.

Totes les formacions polítiques amb representació al consistori s'han felicitat per l'aposta de Ràdio Sant Cugat d'obrir-se a les noves tecnologies i de convertir-se en una productora de continguts multimèdia. Una aposta que es veu reflectida i que ha estat possible gràcies a la nova seu de l'emissora, al carrer Plana de l'Hospital. Així ho ha remarcat el portaveu de CiU, Joan Recasens, que ha animat als professionals d'aquesta casa a tirar endavant els nous projectes.

Joan Recasens

No és només un canvi d'espai sinó un canvi d'espai mirant endavant, amb projecció de futur. Per tant, animar als professionals a tirar endavant aquests projectes i fer que siguin ben aviat una realitat, ja que avui ja tenim els mitjans per aconseguir-ho


Totes les formacions han volgut remarcar també la pluralitat l'esforç i dels professionals d'aquesta emissora per obrir-se a la ciutat i arribar a tots els col·lectius. El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha volgut destacar també la tasca de servei públic, d'informació i de cohesió que fa l'emissora.

Salvador Gausa

Pensem que la ràdio és un espai de tota la ciutadania, i per tant, plural i obert a tots els ciutadans, i on l'objectivitat presideix la informació que s'hi dóna. Pensem que és una manera que els ciutadans s'acostin més a la realitat que els envolta i per estrènyer el sentiment de pertinença


De la seva banda, el portaveu d'ERC, Eduard Pomar, ha assegurat que amb el canvi de local i amb els projectes de futur, hi surten guanyant no només els treballadors de Ràdio Sant Cugat sinó el conjunt de la ciutat.

Eduard Pomar

És una emissora de futur. No s'ha fet només amb un canvi d'ubicació sinó que es projecta de cara al futur amb aquesta transformació en quant al món comunicatiu. Surten beneficiats els treballadors i, en definitiva, la ciutat


Pel que fa a ICV-EA, Xavier Boix, ha manifestat l'esperança que les noves instal·lacions de la ràdio facilitin i facin més còmode la feina dels professionals perquè puguin continuar treballant 'atenent a tothom en igualtat de condicions i atenent tots els actes de la ciutat'. Escoltem el portaveu ecosocialista.

Xavier Boix

Jo espero que aquestes noves instal·lacions ajudin a que la gent que hi treballa estigui més còmode i que segueixin treballant com fins ara: atenent a tothom en igualtat de condicions i atenent a tots els actes de la ciutat, que són molts


Per últim, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, també ha remarcat la necessitat que l'emissora municipal tingués un nou local i ha recordat que un mitjà de comunicació públic ha de ser objectiu tal i com és, segons ha dit, Ràdio Sant Cugat.

Berta Rodríguez

El mitjà de comunicació públic ha de ser objectiu, com sempre heu estat vosaltres, i us animo a que continueu així: sent objectius a l'hora de donar la informació


Recordem que Ràdio Sant Cugat ha inaugurat aquest cap de setmana la seva nova seu, al carrer Plana de l'Hospital, i ha presentat també la nova productora municipal de continguts multimèdia que a partir d'ara farà ràdio, internet i també televisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.