El CAP de salut mental ja funciona a la nova ubicació, al CAP de Sant Cugat


  • Comparteix:

La previsió és anar ampliant progessivament els serveis, amb un especial reforç de l'atenció a la infància i a l'adolescència

La previsió és anar ampliant progessivament els serveis, amb un especial reforç de l'atenció a la infància i a l'adolescència

El CAP de salut mental ja funciona a la seva nova ubicació, al mateix edifici del CAP de Sant Cugat. A banda del canvi físic d'emplaçament, el trasllat permetrà consolidar el centre i augmentar els serveis assistencials, centrant-se especialment en l'atenció a l'adolescència i la joventut.

Aprofitant les vacances de Setmana Santa, el CAP de salut mental ha abandonat les instal·lacions de l'edifici Torreblanca. L'espai alliberat, de propietat municipal, es destinarà a ampliar les instal·lacions de l'empresa d'habitatge Promusa. A partir d'ara, les especialitats de psicologia i psiquiatria es presten a les instal·lacions del CAP de Sant Cugat, al carrer La Mina, a l'espai que ocupaven els serveis de rehabilitació.

El regidor de Sanitat, Enric Tomàs, assegura que aquest canvi d'ubicació permet al CAP de salut mental de Sant Cugat 'independentitzar-se' del de Terrassa.

Enric Tomàs

És una independització del CAP de salut mental de Sant Cugat. Fins ara era com una 'oficina' del de Terrassa. A més, permet coordinar els metges fent un treball transversal.


El trasllat del CAP de salut mental permetrà, a més, consolidar el centre i incorporar progressivament nous serveis, centrant-se especialment en l'atenció a l'adolescència i la joventut. Enric Tomàs.

Enric Tomàs

El trasllat s'ha fet aprofitant la Setmana Santa. A banda del canvi físic, s'augmentaran els serveis, especialment per a l'adolescència i la joventut.


El regidor de Sanitat assegura que d'aquesta manera el CAP de Sant Cugat incorporarà dues especialitats mèdiques més en el mateix edifici, psiquiatria i psicologia. Enric Tomàs lamenta, però, que les llistes d'espera en aquestes dues branques siguin encara excessives a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.