Els propietaris de Can Monmany diuen que l'acord per protegir la finca s'ha assolit gràcies a la proposta de la Fundació Fontanilles


  • Comparteix:

Els propietaris de Can Monmany consideren que l'acord per protegir la finca s'ha assolit gràcies a l'alarma generada per l'equipament social proposat per la Fundació Fontanilles. Un dels membres de la família propietària, Carlos Gassó, diu que les protestes veïnals contra aquest projecte han facilitat l'entesa entre tots els partits polítics.

L'allau de protestes veïnals que va generar la proposta de la Fundació Mercè Fontanilles de construir a Can Monmany un centre social per a més de 600 usuaris hauria facilitat l'acord polític per protegir aquesta finca. Això és el que pensa Carlos Gassó, un dels membres de la família propietària dels terrenys.

Carlos Gassó

No ens hem d'enganyar. L'acord de tots els partits polítics ha estat possible perquè hi havia la proposta de la Fundació Fontanilles.


Gassó reconeix que l'alarma social generada per la proposta de la Fundació Fontanilles ha beneficiat la propietat i s'ha felicitat pel fet que, després de més de 20 anys d'intentar-ho, finalment s'hagi trobat una solució per uns terrenys que el PGM de 1976 deixava en una situació molt complicada.

Carlos Gassó ha assegurat també que la propietat extreu el mateix benefici econòmic del conveni signat amb l'Ajuntament i l'EMD que del preacord de venda assolit amb la Fundació Fontanilles. Gassó afegeix, però, que la família ha preferit apostar per una solució beneficiosa per al poble de Valldoreix.

Carlos Gassó

El benefici econòmic és el mateix. Com que tothom estava en contra del projecte de la Fundació, hem preferit fer-ho a favor del poble.


Carlos Gassó recorda que l'acord amb les administracions locals preveu que una part de la família propietària continuarà vivint a la masia de Can Monmany de per vida. Pel que fa als usos futurs d'aquest equipament, Gassó preferiria que es destinés a alguna actuació social, com un centre per realitzar convencions o una casa de colònies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.