L'Associació Trastorns d'Ansietat organitza un concert per donar-se a conèixer


  • Comparteix:

L'Associació Trastorns d'Ansietat-Grups d'Ajuda Mútua ha celebrat aquest dissabte un concert i un recital poètic a l'Escola de Música Victòria dels Àngels amb l'objectiu de recaptar fons i donar-se a conèixer a Sant Cugat. L'associació, que ha obert un grup local a la nostra ciutat, va néixer el 1995 i actualment es troba en un procés d'expansió a altres ciutats.

L'Escola de Música Victòria dels Àngels ha acollit aquest dissabte un concert organitzat per l'Associació Trastorns d'Ansietat-Grup d'Ajuda Mútua. El concert, acompanyat d'un recital poètic a càrrec del rapsode Juan Reverte, ha tingut la finalitat de recaptar fons per les activitats de l'associació i donar-la a conèixer a Sant Cugat, on l'entitat ha obert un grup local.

El president de l'Associació Trastorns d'Ansietat, Antonio Fermoso, ha explicat l'objectiu d'aquest concert i ha valorat positivament l'evolució de l'entitat, que ja porta onze anys en actiu.

Antonio Fermoso

Ha evolucionat en sentit expansiu i positiu. Cada cop tenim més socis. Jo estic content a mi em serveix molt.


L'Associació reuneix grups de persones interessades els dijous de 7 a 9 del vespre a l'Ateneu. Qualsevol persona interessada pot apropar-s'hi o consultar la pàgina web de l'entitat (www.ansietat.org) on trobaran més informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.