1.120 persones utilitzen cada dia l'estació de Renfe a Sant Cugat, segons la companyia


  • Comparteix:

Uns 1.100 viatgers utilitzen l'estació de Renfe a Sant Cugat els dies laborables, segons dades de la companyia ferroviària. La línia C7 de Rodalies, que es va posar en marxa fa prop d'un any, registra en total una demanda de 21.400 clients diaris. Renfe valora positivament aquestes dades i i considera que la freqüència de pas de dos trens per sentit cada hora és satisfactòria.

La línia 7 de Rodalies, que va entrar en funcionament el maig de l'any passat, enllaça Martorell amb l'Hospitalet del Llobregat passat per Sant Cugat i Rubí. En el seu primer any de funcionament, aquesta línia ha registrat una afluència mitjana de 21.405 viatgers diaris.

En el cas de la nostra ciutat, les dades indiquen que més de 1.100 usuaris utilitzen l'estació de Coll Favà, els dies laborables. L'estació de Rubí registra un nivell d'ús inferior, amb 793 clients diaris.

El portaveu de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona, ha valorat positivament aquestes dades. Carmona ha indicat que la companyia ferroviària espera incrementar la demanda d'aquesta línia en el futur, però descarta que la freqüència de pas actual sigui insuficient.

Antonio Carmona

Esperem que la demanda augmenti. Aquest any arribaran nous trens Civia que milloraran l'oferta. Però creiem que 2 trens per hora i sentit és positiu.


Carmona assegura que la línia 7 de Rodalies Renfe permet connectar de manera ràpida i còmoda el Vallès amb el Baix Llobregat, tot i que reconeix que encara hi ha ciutadans que desconeixen aquesta opció.

Antonio Carmona

La línia 7 comunica de forma ràpida el Vallès amb el Baix Llobregat. Abans, per anar de Martorell a Cerdanyola Universitat es trigava una hora. Ara 17 minuts.


Un total de 408.100 viatgers utilitzen els trens de Rodalies de Renfe a Barcelona els dies laborables, el que representa un increment del 6'6% respecte a l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.