L'A.V. Centre-Estació denuncia que l'Ajuntament incompleix els requeriments del Síndic de Greuges


  • Comparteix:

L'associació de veïns Centre-Estació denuncia que l'Ajuntament no ha facilitat a la Sindicatura de Greuges la informació sol·licitada sobre el pas dels busos per la plaça Lluís Millet. L'entitat veïnal considera que això demostra una manca de respecte cap a aquesta institució i poca credibilitat cap al futur síndic local.

Des de l'entitat veïnal han explicat quea principis d'octubre van presentar una queixa al Síndic de Greuges pel pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet, i que a principis de novembre la Sindicatura va presentar un escrit a l'Ajuntament demanant informació. En no rebre resposta, el Síndic ha tornat a sol·licitar la informació fins a 3 ocasions, la darrera de les quals va ser al mes de març.

Per al president de l'associació de veïns Centre-Estació, Pere Soler, la manca de resposta de l'Ajuntament demostra una manca de respecte cap a una institució creada pel Parlament de Catalunya i una manca de credibilitat per la figura del síndic local.

Pere Soler

L'Ajuntament està incomplint un mandat del Parlament de Catalunya sobre el tema de la Sindicatura de Greuges i això ve agreujat quan l'Ajuntament precisament està fent esforços per posar en marxa el Síndic de Greuges a la ciutat


Soler ha afegit que, des del seu punt de vista, 'si l'Ajuntament tenia clar que els autobusos havien de passar per la superfície de la plaça i que els mesures correctores adoptades a partir de l'informe de l'expert en mobilitat Ole Thorson eren tan evidents', no entenen que el consistori 'no hagi fet efectiva la tramesa d'aquesta informació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.