La nova presidenta d'Atena pretén fer més visible la tasca de l'associació


  • Comparteix:

Àngels Antiga és la nova presidenta d'Atena Dones de Sant Cugat. Antiga substitueix en el càrrec Carme Larraburu, que passa a ser vocal. La nova junta directiva es marca com a objectiu fer més visible la tasca de l'entitat a la ciutat.

La sotspresidència d'Atena Dones Sant Cugat recaurà en Conxa Martínez i la tresoreria, en Elvira de Moragas. Rosa-Leonor Rodríguez serà la secretària de la nova junta.

Una de les primeres tasques de l'associació serà preparar la participació a la Trobada de Dones 2006 que tindrà lloc a Barcelona a principis de juny.

La presidenta Àngels Antiga assegura que la tasca de la nova junta serà continuïsta, però que també vol que la feina de l'entitat es faci més visible a Sant Cugat.

Àngels Antiga

Farem una feina continuïsta però sí que volem fer més visible la nostra tasca.


Un altre dels objectius de la direcció d'Atena és incorporar dones joves a l'entitat.

Atena Dones Sant Cugat va néixer el 1998 per convertir-se en un espai de trobada per a les dones de la ciutat. Atena també va ser la promotora de la Coordinadora de Dones del Vallès, que agrupa associacions de dones de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.