La Farga celebra amb èxit la seva 16a Diada Familiar


  • Comparteix:

Prop de 6.000 persones, segons l'organització, han assistit al llarg d'aquest diumenge a la 16a Diada Familiar de La Farga. L'escola ha acollit atraccions, concerts i activitats diverses per als infants en la jornada anual de portes obertes.

Milers de persones, segons l'organització, han gaudit de totes les activitats previstes en la 16a Diada Familiar de l'escola de La Farga, ubicada a Mira-Sol. El director del centre, Josep Maria Samaranch, s'ha mostrat molt content per com ha anat la jornada.

Jsep Maria Samaranch

Molt bé, ha estat ple. El dia ha acompanyat. Estem molt contents!.


El camp de futbol de l'escola ha estat l'escenari, a banda de diversos partits d'aquest esport entre pares, professors i alumnes, d'exhibicions de la policia municipal i de l'enlairament de nombrosos globus aerostàtics.

En l'espai destinat a les atraccions, els més menuts han pogut gaudir, després de fer llargues cues, d'autoxocs, del tren de la bruixa, de llits elàstics, i de diverses mostres de quads i karts.

Josep Maria Samaranch ha destacat que, per sobre de tot, el que més agrada als professors en dies com aquest és poder coincidir amb els pares i els alumnes a la vegada.

Josep Maria Samaranch

Ens agrada perquè veus la reacció dels nens amb els pares. Normalment veus als nens o als pares. Aquí no. Als professors ens agrada connectar amb tota la familia alhora


A banda d'això, la Diada també ha servit per exposar els darrers treballs dels alumnes del centre, així com per escoltar la Coral de La Farga, que ha interpretat diverses composicions a l'Aula Magna de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.